Cleaning Show 2016

Cleaning Show 2016

Joi 10.03.2016, incepand cu ora 10.

Program de desfasurare: ora 10- deschiderea sesiunii primului seminar organizat de AOPISCC prin   AOPISCC Filiala Bucuresti din seria de evenimente organizate de Asociatie in anul 2016, care se doreste a fi o traditie in domeniu – Cuvantul de deschidere-  Rolul AOPISCC-Viziune, misiune, obiective, startegii de dezvoltare pe termen scurt, mediu, lung- timp alocat 30’

Partea I :

“ Oamenii din echipa ta spun totul despre ce simt, cum simt, de ce sunt alaturi de tine? Ce faci pentru cei din echipa ta? – Invitati speciali oameni cu vasta experienta in domeniu, ingineri, profesori, psihologi. Afla despre cum poti sa oferi o viata lipsita de stres prin competenta! – timp alocat 90’

Pauza ora 12-  30’

Partea a II- a:

Sub sloganul “Promovam inovatia, sustinem educatia”

“Cresterea productivitatii prin inovatie”- Lansam provocarea inspre toti furnizorii de echipamente de lucru:  Competitia “Produsul anului 2016”.  Daca produsul tau  se detaseaza de concurenta ai 15’ sa convingi publicul prezent sa-ti ofere votul. Prezinta produsul inovator astfel incat sa scoti in evidenta performanta, cresterea productivitatii prin inovatie. Ai ocazia unica de a prezenta oferta ta in fata publicului, clienti, potentiali clienti, min 100 companii prezente in sala. Ai mai avut o asemenea ocazie in Romania? Este momentul tau!

15’/companie ( min 7 companii)

De ce sa participi?

Vino si afla direct de la noi care sunt obiectivele Asociatiei pe termen scurt, mediu si lung, care sunt beneficiile de a fi membru activ.

Vino sa prinzi un loc important pe harta de responsabilitate!

Vino, participa activ cu votul tau care reprezinta vocea ! Daca oferi votul tau in ziua evenimentului, daca te afli in sala printre cei 100 de furnizori de servicii de curatenie, te promovam gratuit pe site-ul nostru  si ai sansa sa inchei contracte in zona ta de responsabilitate si sa primesti premiul cel mare “ Noi iti oferim biletul de plecare, ISSA 2016!” VOTUL TAU, CONTEAZA!

Vino cu cea mai ingenioasa idee in materie de curatenie, ne ocupam ca ideea ta sa devina proiect si punem bazele carierei tale in materie de igiena.

Vino, castiga competitia “Produsul anului 2016” si noi ne ocupam ca toti cei care au votat favorabil, sa devina clientul companiei pe care o reprezinti.

Programul se incheie la ora 16, cu desemnarea castigatorului “Produsul anului 2016”

Va stam la dispozitie!

 

Cu stima,

Monica Popescu

Coordonator Program

Inginer chimist

office@aopiscc.ro

bucuresti@aopiscc.ro