Direcţionează 2% din impozitul pe venit

Ne implicam, sa schimbam, sa performam!
Direcţionează 2% din impozitul pe venit pentru
Asociatia Operatorilor si Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curatenie si Conexe

Direcționând 2% din impozitul pe venit înseamnă să decizi asupra banilor care sunt dați statului, să iei atitudine.
Scopul Campaniei “Ne implicam, sa schimbam, sa performam! Direcţionează 2%!” este acela de a sensibiliza cetăţenii, de a-i determina să ia atitudine prin conştientizarea dreptului de a redirecţiona 2% din impozitul pe venit datorat statului către campanii sociale sau activităţi sociale desfăşurate de un ONG, în acest caz Asociatia Operatorilor si Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curatenie si Conexe. Suma NU reprezintă o sponsorizare sau o donaţie, ci este o parte a bugetului de stat care este direcţionată GRATUIT de către fiecare cetăţean în parte către sectorul neguvernamental.
Ne implicam, sa schimbam, sa performam! alaturi de A.O.P.I.S.C.C. și sprijină unul dintre proiectele desfășurate de noi pentru:
• Educație
• Scoala curata si sanatoasa,
• Protecția mediului
• Analiza “industriei de curatenie”
• Clean Me!
• Scoala de curatenie

M-am decis! Cum ma implic?!

Pasul 1

Descarcă Formularul 230 pentru redirecționarea a 2% din impozitul pe venit si completeaza-l pentru A.O.P.I.S.C.C. Cod Fiscal 30819733, inscrisa in Registrul special tinut de Judecatoria Constanta cu nr. 84/16.08.2012, cont IBAN RO59RNCB0114130088500001, deschis la BCR Constanta

Pasul 2

Completează formularul de mână cu datele personale Punctul I. și semnătura.

Pasul 3

a. Trimiteți-ne formularul în original (de la punctul 2) prin poștă la adresa: str. Sarmisegetusa, nr. 21, 900683, Constanta, România
b. Depuneţi formularul în dublu exemplar direct la registratura organului fiscal sau trimiteţi formularul prin poştă, cu scrisoare recomandată, la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii de domiciliu sau la Administraţia Finanţelor Publice corespunzătoare sursei de venit (de ex. adresa companiei/instituţiei angajatoare). Potrivit legii este acceptată şi adresa unde locuieşte efectiv deponentul, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România.

Un exemplar va rămâne la dvs. cu numărul de înregistrare primit la depunere de la administraţia finanţelor publice.
Apăsați AICI pentru Adresele Administratiilor Financiare Publice.

Cu multumiri,

Asociatia Operatorilor si Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curatenie si Conexe