Industria de curatenie de la A-Z

Anul acesta sarbatorim cel mai important eveniment al industriei de curatenie, Congresul „Industria de curatenie de la A-Z”, in zilele de 17 si 18 noiembrie 2016.

Pana in luna noiembrie propun sa ne intalnim, sa  ne vorbesti despre tine, despre istoria companiei pe care o reprezinti, despre brandul pe care il promovezi pe piata din Romania.

Daca ne gandim, fiecare dintre noi are puterea de a schimba lumea. Cauta in arhiva tot ceea ce este reprezentativ pentru domeniul pe care activezi, articole de presa, brosuri, obiecte si vino alaturi de noi sa construim impreuna cel mai important muzeu din Europa – „Muzeul industriei de curatenie”

Povestea ta are puterea sa aduca alaturi cel putin 10 persoane. Pornim pe un drum prin care dorim sa formam modele de viata, sa crestem speranta de viata a celor care acum au nevoie de noi. Sunt sigura ca ai un moment de meditatie, ca privesti in jur si cauti persoana potrivita care sa vina alaturi de tine, sa dezvoltati impreuna un proiect, un proces sau o activitate oarecare. Care sunt cei care doresc sa lucreze ? Fiecare companie are nevoie de o structura organizatorica. Cineva este liderul, cineva are idea unui proiect, cineva intr-un mod realist aranjeaza lucrurile astfel incat proiectul sa demareze. In industria de curatenie este absolut necesar sa ai resursa umana. De unde resursa umana?

Incercam sa evidentiem inovatia, sa atragem atentia asupra faptului ca lucrurile evolueaza si pe acest segment, ca  exista persoane implicate, cu initiativa care au inteles ca fara igiena suntem mai saraci, mai tristi, mai neimpliniti. Exista tehnologie, dar cu cine lucrez ?

Dorim sa investim in educatie si suntem siguri ca si tu te-ai gandit la acest lucru.

Oricine esti si oriunde ai fi, in orice fel poti sa contribui la acest efort, sa stii ca nicio actiune nu este lipsita de importanta. Faptul ca te alaturi proiectului „Promovam inovatia, sustinem educatia” poate fi de maxima importanta pentru cel putin o persoana careia i-ai trezit curiozitatea, care cauta un loc de munca. E suficient sa arunci o privire in jur si vei vedea ca inca majoritatea oamenilor sunt pierduti iar cei care reusesc sa faca o schimbare reala si vizibila sunt inca putini. Daca printr-o singura discutie ai reusit sa cresti speranta de viata a unui tanar de 15 ani, care astazi se afla intr-o barca in deriva, fara vasle, este un obiectiv atins. Eu, tu si toti cei care am reusit sa acumulam experienta, putem sa facem acest lucru.

Sunt multi cei de 15-25 de ani care nu stiu ce sa faca. Ei nu au nicio vina. Ei nu stiu ca existam si ca acest domeniu aduce satisfactii maxime, ca poti sa faci cariera, sa ai o viata lipsita de griji.

Trebuie doar sa recomanzi. Daca tu ai reusit trebuie doar sa transferi din ceea ce ai acumulat pentru ca povestea sa mearga mai departe, trebuie sa provoci oamenii sa gandeasca pentru ei, sa gandesca si sa vorbeasca frumos despre acest domeniu.Trebuie sa devenim exemple de viata pentru multi. Orice gand, cuvant sau actiune conteaza in aceasta batalie a vietii de zi cu zi.

Suntem cei care putem sa aducem schimbari majore la nivel de societate. Te-ai gandit la acest lucru?

Pentru a ajunge ca situatia se se schimba vizibil, trebuie sa parcurgem mai multe etape.

Incepem campania de informare si constientizare, ne vom afla in orasul tau, vom organiza evenimente, seminare, vom interactiona cu cei de varsta 15-25 ani si nu numai.

„Scoala de 7 stele”, scoala care formeaza oamenii, cu sprijinul specialistilor, pentru ca lucrurile sa se faca intr-un mod coerent, disciplinat, cu incredere de sine, cu respect pentru toti cei din jur.

Pentru a crea aceasta noua scoala, am infiintat un proiect pilot pentru Bucuresti ca sa testam tot ce am gandit in aceasta directie. Proiectul pilot va dura 6 luni si va lucra cu 10 companii, cate 20 de oameni de la fiecare companie.

Am identificat 5 niveluri de calificare, fiecare persoana care intra in proiect este analizata de specialisti si plasata pe un nivel de competente. Timp de cateva luni incercam sa aducem persoana la un nivel de pregatire, certitudinea ca va face fata unor cerinte exigente. Poate sa evolueze, pana la nivelul de expert, daca doreste sa-si aduca aportul in comunitatea noastra.

A doua etapa este cea de inregistrare a cursantilor. Pe data de 15 septembrie, dam startul primei generatii de cursanti. Cererile de inscriere pot fi solicitate pe mail.

Dupa terminarea acestui proiect pilot, vom lansa „Scoala de 7 stele”, la nivel national.

Aceasta este viziunea noastra.

Prezenta ta pe piata si a altora imi dau  o speranta ancorata puternic in realitate, ca stim sa facem ca ceea ce gandim sa devina realitate. Ceea ce astazi pare a fi doar un vis, maine vor fi fapte, actiuni, rezultate concrete, vizibile si palpabile.

Te asteptam sa facem pasii de actiune impreuna, ne vom afla la Bucuresti, Constanta, Timisoara, Cluj, Iasi, Brasov si poti sa alegi in functie de nevoiele si dorintele tale.

Prezenta ta reprezinta fundatia pe care vom cladi scoala, prin care vom genera schimbarea, vom creste speranta de viata a multora.

Pana cand ajungem in orasul tau, incepe sa vorbesti despre acest proiect, sa strangi materiale pentru arhiva muzeului, educa un copil si lumea va fi altfel.

Te vom promova pe site-ul asociatiei si in evenimentele importante organizate impreuna cu tine. Vei obtine un spatiu „premium” in revista „Cleaning Magazin”, vei avea ocazia sa vorbesti despre tine, materiale video care se vor difuza prin Centru media- un alt proiect la care lucram.

Singurii care au construit comunitati au fost oamenii, inca din cele mai vechi timpuri. Prin puterea grupului, prin convingeri commune au reusit sa evolueze. O comunitate solida a industriei de curatenie trebuie sa devina o certitudine si stim ca si tu gandesti la fel.

Ne bazam pe oamenii cu viziune pe termen lung, oamenii care au descoperit necesitatea de a se implica, oameni care doresc sa evolueze. Vrem sa-i aducem in fata, sa evidentiem performantele lor si in felul acesta sa formam modele, sa starnim interesul pentru domeniul industriei de curatenie.