Premiantii Cleaning Show 2014

BUCUREȘTI – 17 iunie 2014: Membrii elitei industriei de curățenie profesională, industrială și domestică din România au desemnat câștigătorii trofeelor “Produsul de Curățenie al Anului 2014” și „Echipamentul de Curățenie al Anului 2014”.

Premiile au fost acordate în cadrul Cleaning Show Innovation Awards, la Romexpo, Pavilion C1, în ultima zi a expoziției Cleaning Show – singurul târg din România dedicat industriei de specialitate. Juriul și vizitatorii au putut alege din nu mai puțin de 17 echipamente și produse care s-au înscris în competiție pentru cele două titluri.

CLEANING SHOW INNOVATION AWARD – VOTUL JURIULUI

Juriul alcătuit din 5 specialiști a votat ca trofeul “Produsul de Curățenie al Anului 2014” să revină companiei Diversey Care, parte a grupului Sealed Air și produsului Taski Sani 4 in 1 SmartDose.

Taski Sani 4 in 1 SmartDose este  simultan un detergent, detartrant, dezinfectant și dezodorizant concentrat pentru curățare, îndepărtarea calcarului, dezinfectare și dezodorizare, ce poate fi utilizat pe toate suprafețele dure, rezistente la acid și la acțiunea apei din baie.

Trofeul “Echipamentul de Curățenie al Anului 2014” a fost acordat de către juriu companiei Studio Moderna pentru produsul Shark Steam Pocket Mop.

Shark Steam Pocket Mop este un echipament pentru curățenie ce funcționează pe baza unei tehnologii brevetate care implică utilizarea aburului.

TASKI SANI 4 IN 1 SMARTDOSE

ASKI SANI 4 IN 1 SMARTDOSE – DIVERSEY CARE

Produsul de Curatenie al Anului 2014

SHARK STEAM POCKET MOP

SHARK STEAM POCKET MOP – STUDIO MODERNA

Echipamentul de Curatenie al Anului 2014

CLEANING SHOW INNOVATION AWARD – VOTUL PUBLICULUI VIZITATOR

Publicul specialist care a vizitat Cleaning Show a ales la rândul său prin vot produsele și echipamentele de curățenie preferate. Astfel, trofeul “Produsul de Curățenie al Anului 2014” a revenit companiei Balkan Medical Distribution pentru produsul BIOSANITIZERTM S.

BIOSANITIZERTM S este un dezinfectant ecologic pe bază de apă și peroxid de hidrogen, care nu afectează sănătatea și mediul înconjurător. Substanța activă a produsului se transformă după utilizare în apă și oxigen.

Titlul de “Echipamentul de Curățenie al Anului 2014” a fost acordat, în urma votului popular, companiei Pro Curățenie pentru sitemul Scandic SpeedRunner.

Scandic SpeedRunner este o trotinetă dotată cu un mop de 120 de cm din 100% microfibră, utilă pentru curățarea pardoselilor uscate din săli de expoziție, săli de sport, hale de producție sau coridoare largi. Designul, confortul și manevrabilitatea sistemului Scandic SpeedRunner îl fac un echipament rapid, sigur, eficient și ușor de utilizat.

BIOSANITIZERTM S

BIOSANITIZERTM S – BALKAN MEDICAL

Produsul de Curățenie al Anului 2014

SCANDIC SPEEDRUNNER

SCANDIC SPEEDRUNNER – PRO CURĂȚENIE

Echipamentul de Curățenie al Anului 2014

Gala Cleaning Show Innovation Awards a fost dedicată și recunoașterii parteneriatelor de lungă durată pe care expoziția le-a susținut de-a lungul celor cinci ediții de până acum. Premii speciale de fidelitate pentru excelenta colaborare și susținere acordate industriei au fost acordate următoarelor companii și asociații ale industriei: Asociația Română de Faciliy Management, Bers New Solutions, Cleaning Logistic, Info Curățenie, IPC Wash Systems, Karcher România, Pons Ro Prodcom și Shark Technology.

De asemenea, în cadrul Galei Cleaning Show Innovation Award a fost acordat, prin extragere aleatorie, un premiu constând dintr-un aspirator performant marca FOX, oferit de IPC Wash Systems. La extragere au putut participa vizitatorii expoziției care au acordat voturi produselor și echipamentelor de curățenie expuse în Innovation Corner și care au concurat pentru titlul de Produsul sau Echipamentul de Curățenie al Anului 2014. În plus, tot prin extragere aleatorie, au fost acordate vizitatorilor 10 premii în cadrul Tombolei Specialistului.

Gala Cleaning Show Innovation Award a fost doar unul din momentele importante ale expoziției. În cadrul evenimentului au fost desemnați și câștigătorii trofeului IMPECABILII, singura competiție din România adresată prestatorilor de servicii de curățenie profesională.

În urma unei întreceri strânse, câștigătorii premiilor în valoare de mii de Euro puse în joc de către DIVERSEY CARE, parte a grupului SEALED AIR, și de către BERS NEW SOLUTIONS, au fost:

PREMIUL I Echipa Building Support Services
PREMIUL al II lea Echipa NOC Team Com
PREMIUL al III lea Echipa Galimex
PREMIUL SPECIAL Echipa Eko Det Production

Cleaning Show și-a propus să cucerească industria internațională și să se reinventeze, evoluând de la an la an. Încă de la prima ediție, evenimentul a crescut în calitate. Suprafața expozițională de anul acesta a înregistrat o creștere de 10% comparativ cu ediția anterioară, iar dintre companiile participante, 12% au reprezentat companii din străinătate.

Printre brand-urile importante prezente la această ediție a Cleaning Show s-au numărat Taski, Hako, KarcherKiehl, Allegrini, Asevi, Buzil, Rainbow sau Sebo, care au răspuns cu entuziasm invitației de a participa prin intermediul importatorilor și distribuitorilor lor oficiali – Diversey Care, parte a grupului Sealed Air, ECD Italia, Karcher România, Multi Cleaning System, Cleaning Logistic, Pons Ro Prodcom, Pro Curățenie, Rainbow Force One și Shark Technology.