“Asociatia Operatorilor si Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curatenie si Conexe” a demarat proiectul “Scoala curata si sanatoasa”.

Scopul general al acestui proiect il reprezinta:
1. Cresterea interesului fata de curatenia si igiena spatiului scolar, preconizand crearea conditiilor optime de existenta si de asigurare a sanatatii in aceste spatii.
2. Proiectul “Scoala curata si sanatoasa” reprezinta o provocare pe termen lung pentru elevi, studenti, cadre didactice, parinti, agenti economici, pentru toti oamenii constienti si preocupati de solutionarea problemelor actuale ale mediului din scoli si de prevenirea aparitiei altor neconformitati.
3. Organizarea de activitati de informare si publicitate prin care sa se aprofundeze principiile si tehnicile care stau la baza asigurarii sanatatii in spatiul scolar, sa fie dezbatute legile si noramativele nationale si europene care reglementeaza protejarea mediului si a sanatatii in mediul familial si scolar.
4. Organizarea de expozitii si demonstratii privind utilizarea materialelor si a echipamentelor folosite in igenizare si curatenie, prin care sa se aduca in atentia familiei, mediului scolar si factorilor implicati in activitatea scolara care sunt avantajele utilizarii acestora si cum acestea pot sa participle la asigurarea sanatatii si protejarea mediului.
Pentru inscriere va rugam sa ne contactati. Gasiti toate informatiile la rubrica Contact