Proiectul „Metamorfoza urbana”

AOPISCC si AOPISCC – Filiala Bucureşti (Asociaţia Operatorilor şi Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curăţenie şi Conexe Bucureşti) pregăteste în cadrul programului ”Promovăm inovaţia, susţinem educaţia”, un proiect-eveniment sprijinit de Academia Română, Muzeul de Artă Veche Apuseană “Ing. Dumitru Furnică-Minovici, Liceul de Arte Plastice „ Nicolae Tonitza” București şi Grupul de Presa Român.
Invităm compania Dumneavoastră să se alăture acestui proiect-eveniment care se desfăşoară sub titulatura „Metamorfoza urbană” în perioada 15.03.2017-01.07.2017 şi îşi propune sprijinirea şi încurajarea elevilor talentaţi pentru a-şi exprima viziunea artistică asupra protejării mediului înconjurător, o abordare ingenioasă din perspectiva artei şi designului, cu orientare spre reciclare.
Elevii Liceului de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din București vor propune în primă fază idei de realizare a unor lucrări speciale de artă şi design, din care vor fi selectate 20 de propuneri, pentru cea de-a doua etapă a proiectului. AOPISCC-Filiala Bucureşti, cu sprijinul partenerilor, se va implica în asigurarea tuturor materialelor necesare realizării celor 20 de propuneri şi pregătirea celei mai importante etape a proiectului „Metamorfoză urbană” – organizarea unui vernisaj în data de 27.05.2017, în cadrul Muzeul de Artă Veche Apuseană “Ing. Dumitru Furnică-Minovici.
La vernisaj vor participa numeroşi invitaţi speciali – reprezentanţi ai Academiei Române, Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, Ministerul Tineretului şi Sportului, Ministerul Educaţiei, Ministerul Culturii, reprezentanţii companiilor implicate în programele noastre de responsabilitate socială şi presa de specialitate.

Pentru succesul acestui proiect, pe care intenţionăm să-l organizăm anual şi să implicăm cât mai multe şcoli din România, avem nevoie şi de sprijinul Dumneavoastră.

În speranţa că proiectul şi organizarea evenimentului nostru a reuşit să va stârnească interesul, va rugăm să ne transmiteţi un răspuns până la data de 15.04.2017, când finalizăm materialele de promovare care por include şi logo-ul firmei Dumneavoastră.

Cu deosebita consideratie,

Monica Popescu
Coordonator Program-Presedinte Filiala Bucuresti
Asociatia Operatorilor si Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curatenie si Conexe
T: +40 21 318.21.44/45
F: +40 21 311.63.34
M: +40 723.595.896
www.b-aopiscc.ro
contact@b-aopisc.ro
monica.popescu@hbpeko.ro

Pentru ca dorim sa respiram aer proaspat, sa privim cum se dezvolta o planta, sa ne intrebam de ce e trista si paleste, sau ce ii da vigoare, incercam sa cream o lume fara deseu, sa punem pe lista de prioritati intrebarea ” Ce fac daca produsul pe care il cumpar astazi, se transforma in deseu maine?” , sa nu risipim, sa gasim puterea sa cumparam atat cat consumam, fara a genera deseuri, sa alegem produse cu o durata de viata mare si sa ne intrebam continuu, cum valorificam produsul pe care il scoatem din uz?”.
Dorim sa transmitem mesajul de a va alatura proiectului „Metamorfoza urbana”!